torsdag 18. oktober 2007

Flytt, flytt, flytt

Nu är det en minst sagt hektisk period. Tentan är bara drygt en månad bort och flytten är om två veckor. Mitt i allt detta flyttkaos när man helst vill packa ner allt man inte använder och ha de grejerna man faktiskt använder framme för att lätt kunna packa undan dem sen så ska vi försöka sälja den lägenheten som vi bor i. Detta göra att lägenheten hela tiden måste se tipptopp ut. För är det inte en besiktningsman som ska värdera huset och komma med ett marknadsvärde eller en fotograf som ska ta bilder till alla annonser så är det mäklaren som ska kolla att allt ser bra ut inför alla dessa saker och nästa vecka har vi två visningar. Vi har fyllt källaren så att det nästan inte går att få igen dörrarna men jag har ändå massa saker kvar att packa ner, så på nåt vis måste jag lyckas trolla bort sakerna som vi ska slänga från källaren så jag kan få ner lite fler kartonger där annars blir det vansinnigt mycket att göra sista veckan. 

Sen måste man ju ordna med ström, tv och parabol, bredband, försäkringar, flyttändringar, dagisplatser, postomdirigering och jag vet inte vad till det nya huset också. För att göra det extra komplicerat är det inte bara vi som flyttar utan farmor och farfar också så deras saker ska trollas bort och deras post omdirigeras också:) 

Sen är det jul och då ska det nya huset vara färdigt uppackat och se så där hemtrevlig, mysigt och julpyntat ut, men det är en evighet tid, först ska vi ha visning, packa ner, flytta, packa upp, ha en tenta, åka till Sverige och byta julklappar, skriva ett PM och sen är det jul med julfester och allt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar