torsdag 22. desember 2011

Mera Thailand

Igår kväll skulle barnen bara doppa fötterna på stranden vilket slutade med hopp i vågorna som "råkade" skölja över barnen. Därför badar de med kläderna på:)

Annars bor vi en liten bungalow ca 50 meter från stranden, bara restaurangen och en pool emellan. Massa sol och värme och nästan inga folk. Som mest har vi varit tre familjer på stranden samtidigt, i alla fall den delen av stranden vi kan se vilket är typ är fem kilometer åt varje håll. Igår blev det lite mycket sol på Jennifer så vi har vilat i skuggan stora delar av dagen, Rasmus och Daniel gav sig ut på upptäcktsfärd och gick ungefär en och en halv mil. Balsam för själen för våra pojkar som har mycket spring i benen fast de var ganska trötta när de kom tilbaka.

Annars har vi hittat julebrus här också, fast här heter det Red Fanta, precis lika röd som julebrusen och smakar precis lika mycket färgämnen som hemma men barnen tycker om det.

I Bangkok var vi på Ocean World, en julklapp från Björn och Shirin. Superkul ställe med stora akvarier, vi var där en hel dag och barnen njöt massor. De sprang från det ena akvariet till det andra och tittade på alla djur, fiskar och hajar. Vi fick även med oss en del matningar och åkte en båt med glasbotten i hajtanken. Rasmus var supernervös först men när han kom ner i båten lugnade han ner sig:)
 Vi hittade ett fint vattenfall som barnen poserade i...
 ... men Rasmus tappade fästet och började glida neråt...
 som tur är fick Jennifer tag i han och kunde dra upp han igen:)

Födelsedagen firade vi på IKEA i Bangkok med köttbullar, lax, prinsesstårta och blåbärscheesecake, barnen lekte en timme på Småland och under några timmar kändes allt nästan som hemma:)


3 kommentarer:

  1. Vad roligt att ni har det så bra. Vi tänker massor på er. Massa kramar.

    SvarSlett
  2. Visst är det märkligt hur hemma man kan känna sig på IKEA, fast man är lååångt borta!

    Kul att ni gillade Ocean World, det gjorde vi också! :) Provade ni inte "Happy fish, happy feet" undrar Levi?

    Fortsätt njut av semestern! :)

    SvarSlett
  3. Nej Levi vi provade inte Happy Fish, Happy Feet, sprang förbi det i början men då sprang barnen runt, runt för att få med sig allt, sen glömde vi bort det på slutet.

    SvarSlett