søndag 13. mars 2011

Kommer dere ikke snart eller??

Tio över sju imorse väcks vi alla av ett skrik från pojkrummet. "Kommer dere ikke snart eller??" Tålamodet var slut, nu skulle det serveras frukost på sängen och paket. Bara att bita ihop och kliva upp, när vi kom in på hans rum fem minuter senare "sov" han så sött. Film, resväska til nästa år och verktygslåda att packa bort alla verktyg i var några av paketen. Yoghurt och kalaspuffar åts lyckligt i sängen och Rasmus konstaterade glatt att nu hade han verkligen blivit stor. 6 år!

Efter mötet idag var det kalas i pulkabacken, med 17 vilda 5/6 åringar varav de flesta pojkar var detta verkligen en lyckoträff. Här kunde de springa, brottas och skrika hur mycket som helst utan att det störde någon. Det var knappt vi fick upp de til korv och fika. De åkte upp och ner och upp och ner i två timmar, eller mest ner. De flesta grabbarna kom aldrig til toppen av backen mer enn ett par gånger under kalaset. De "ramlade" och "halkade" över varandra och for ner igen innan de kommit halvvägs upp. Det var en trött och nöjd kille om åkte hem och öppnade alla paketen, tittade på filmen han fått tidigare under dagen och fikade lite mer:)

Dagen till ära har han också fått veckopeng, hans rum har nu varit städat och snygg i tre dagar så vi får se hur länge det varar. Han var ganska stolt imorse när han fick sin 20 krona.

3 kommentarer:

  1. Det låter som han hade en jätte mysig och rolig födelsedag. Hälsa så mycket till honom och syrran hans.

    SvarSlett
  2. Vilken härlig födelsedag. Kramar

    SvarSlett
  3. Åhh... nej! Jag glömde ringa.. hälsa super mycket till honom!!! Stora kramar från hela familjen mika!

    SvarSlett