torsdag 17. november 2011

Trafikljus

Nu har det varit väldigt mycket jobb den sista tiden därav bristen på inlägg, men igår kväll när jag och Daniel var ute och åkte slog det mig vilken skillnad det är på trafikljusen här och hemma. Hemma följer man dem slavisk annars blir det lätt kaos och det kan bli väldigt dyrt! Här ska man se trafikljusen mer som en rekommendation men det är absolut ingen regel att följa. Om det är rött så rekommenderas det att man stannar men hittar du en ledig lucka så kan du för all del köra, är det däremot grönt så rekommenderar vi att du kör men det kan lika gärna vara säkrast att stanna. Det är lite upp till chaffören att bedömma huruvida man ska stanna eller köra i korsningen.
Barnen var hemma hos några kompisar igår och tittade på film och tränade. Rasmus följde med på gymmet och var ganska stolt när vi kom, "känn på mina muskler! Jag lyfte de största vikterna flera gånger!" Så nu har vi en superstärk liten kille här hemma. Men eftersom vi var ute till tio igår kväll är alla lite trötta idag. Daniel är ute och far idag men vi andra har en liten trött dag hemma. Efter skolan ska vi mysa med film och bara slappa.

2 kommentarer:

  1. Oj oj oj vad vi längtar efter er. Såg bilder på Rasmus på gymmet :) såg kul ut. Älskar er

    SvarSlett
  2. Saknar livet där borta lite titt som tätt... såg en bild på en mörkhårig marianne, stämmer det??? tycker det behövs en familjebild nu! :)

    SvarSlett