onsdag 12. oktober 2011

varmt, varmare, varmast

Idag har det varit sjukt varmt här, barnen har verkligen kämpat med skoluppgifterna i värmen och till slut fick vi ta en paus och åka till ett Mall för lite frisk luft och glass. Det har varit så kvavt ute och så har vi som vanligt haft ett strömavbrott mitt på dagen med några timmar utan AC. När det redan är varmt som det är här, så blir det helt hopplöst när ACerna inte fungerar, men april och maj ska visst vara värre säger de som vet. Daniel läste i tidningen idag att på grund av pujan som var förra veckan och denna veckan så har strömförbruket ökat och det klarar inte strömbolaget som redan har ont om kol som det är. Eftersom de har flera obetalda räkningar så får de heller inte köpa mer kol från leverantörerna så fler strömavbrott ska det tydligen bli framöver. Jippie!!


Annars har Daniel börjat träna här nere med en indisk kollega, han låter hälsa att han gör detta för Björn:) Han var ganska mör när han kom hem igår och stel i kroppen idag men vi får se, han ska iväg och träna ikväll också:)
Vi har börjat hitta runt lite mer i mathyllorna och barnen är glada för det, chicken hacka nuddles är ju alltid en favorit på restauranger annars är  köttfärssås och pasta en väldigt god rätt även här. Jennifer kallar det "kycklingfärssås" och Rasmus säger "familjeköttfärssås."


Båda barnen har nu hittat kompisar här ute och engelskan har förbättrats väldigt, det bästa är nog att de vågar även om de inte förstår allt. Rasmus spelar numera cricket varje dag och kommer att vara en fullfjädrad indier innan vi kommer härifrån:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar