søndag 2. oktober 2011

Helgen mm

I fredags fick vi ett till uppskattat paket från Sverige så nu har vi läst tidningar och ätit godis allihopa:) Daniel hälsar tack till alla generösa givare!
Igår hade vi överraskningsfest för Daniel med några vänner, alla kom över till vår lägenhet för brunch efter att Daniel varit ute och jobbat en sväng. Det blev en mysig start på dagen, en av gästerna var inne på Rasmus rum och pratade lego med honom medans vi väntade på Daniel. Detta satte igång en lekkavalkad hos våra barn som igår lekte med lego tillsammans inne på barnrummen i sju timmar, de kom bara ut för matpauser. Leken har även fortsatt idag, väldigt kul för barnen och skönt för föräldrarna.


En av våra vänner kom också förbi med en påse RIKTIGT socker inhandlat i Chennai, lite nostalgiska blev vi när vi såg att sockret kommer från SPAR.
Jennifer har skypat med en kompis i Norge, det går faktiskt helt fint att leka tillsammans över skype. Så länge båda har kamera kan barbiesarna kommunicera lika fint som om de varit i samma rum. Det enda störande momentet är när mamma kommer med denna eviga kamera och skal dokumentera allt:)
Rasmus var ganska trött ikväll, då är det ganska skönt med mammas axel och "kosekluten" på örat:)
Idag börjar även Durga-Puja här, precis utanför fönstret har de byggt det här fina templet. Det är ganska fantastiskt vad de kan få till med några bambustänger, tygstycken och lite lampor. Mindre imponerande är dock ljudnivån men än så länge är det i alla fall inte öronbedövande högt, bara tillräckligt för att det ska vara svårt att sova. Värre ska det bli säger de med erfarenhet men, men vi får se. En positiv sak i år är i alla fall att scenen inte är precis utanför vårt fönster utan ett par hus bort:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar