søndag 18. september 2011

06:42

Imorse klockan 06:42 eller ska man säga i natt, det är ju trots allt söndag?!?! kom våra möbler. Vi visste att de skulle komma på "sunday moorning" men att det betydde innan klockan sju en söndag morgon var lite mer än vi kunde föreställa oss. Men, men efter ett chockvaknade när vi alla kastade på oss de närmaste kläderna vi kunde hitta så fick vi alla fall våra möbler. Mycket av dagen idag har gått åt till att packa upp och tömma resväskorna på kläder och diverse men nu är lägenheten resväskefri:)

Ikväll har barnen badat som vanligt, Jennifer fick en liten kompis. En tjej på ungefär samma ålder simmade bort till barnen och började prata. I början var det lite hjärnsläpp på Jennifer, orden flickan använde kom ju inte ut i samma ordning som på dataprogrammet vi använder för att lära engelska. Dessutom använde hon ju ganska många fler ord än det Jennifer kunde men efter ett tag kom hon på att det gick att använda en kombination av engelska/svenska/norska och teckenspråk. Sen hade barnen det superkul i poolen, de hade vattenkrig, studsade runt och simma ett tag med varandra, nu är Jennifer mycket mer taggad och ganska imponerad av sig själv, så svårt var det ju egentligen inte:) Engelska i real life var ju inte så svårt och hon kunde ju mer än hon trodde och nu sitter hon och övar Rasmus i flera engelska ord.

1 kommentar:

  1. hej! vad roligt att de fått kompisar! då lär de sig engelska på nolltid:) nu har jag lagt in en kommentar så då vill jag efterfråga lite fler bilder i utbyte:)

    SvarSlett