mandag 12. september 2011

Vi har fått möbler:) Eller nästan

Idag har vi varit nere på stan och hyrt lite möbler. Killen i affären blev väldigt glad och trodde jag hade varit där förut:) I alla fall vi fick tag i det vi ville ha så imorgon ska vi åka ner med lite flera papper och på söndag kommer möblerna hem till oss. Vi kunde inte få möblerna tidigare men söndag var inga problem då är det ju färre poliser ute på gatorna upplyste killen oss om:)
Vi snurrade runt ett tag där nere på stan, lyckades gå in på fel tvärgata först men sen hittade vi rätt. Nu köar vi för en dusch här hemma, det är över 40 grader ute så att knata runt på stan är en ganska blöt affär. Vi var även en sväng förbi New Market för att få tag i lite bestikk och en diskställning, en mindre trevlig upplevelse var att springa förbi deras kött "avdelning". Där var färdiga köttbitar, djur som flåddes och levande djur så man själv kunde välja vilken man ville ha med sig hem. Utan kylmöjligheter kan ni ju tänka er hur det luktade där inne. âven om en av säljarna menade att det var "very nice meat" så¨är jag nog fortfarande lite för feg för att handla där men vi får se kanske blir vi tuffare under året.
Vi väntar fortfarande på att de ska ordna gasen och tvättmaskinen men det går framåt, vi hoppas på imorgon när gubbarna har varit på marknaden. Annars är det vattenmannen som är den mest efterlängtade. Varje gång vi ringer så lovar han att skicka en kille med vatten men vi har fortfarande inte fått något vatten så nu köper vi stora kvantiter från "Hotel Prabida". Kanske imorgon som det så fint heter i det här landet:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar